Tycho
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
No Audio => fixed!! (1 viewing) (1) Guest
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: No Audio => fixed!!
#3
Jason ()
Click here to see the profile of this user
Birthdate:
No Audio 10 Years, 12 Months ago  
When I click on the play button for a voicemail there is no audio. Here is a snip from the httpd error log.
<snip>
Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/voicemail.php:54) in /var/w
ww/html/functions.php on line 431
</snip>

- Jason
PS: Other than that problem it works nicely!
Enter code here   
Please note, although no boardcode and smiley buttons are shown, they are still useable
 
Report to moderator   Logged Logged  
  Reply Quote
#4
Re:No Audio 10 Years, 12 Months ago  
Same here, I am able to see the voicemails but not play, delete, or move them.
Enter code here   
Please note, although no boardcode and smiley buttons are shown, they are still useable
 
Report to moderator   Logged Logged  
  Reply Quote
#5
admin ()
User Online Now Click here to see the profile of this user
Re:No Audio 10 Years, 12 Months ago Karma: 0  
Hi,

i already answered Jason via email. Currently i am not able to reproduce the problem allthough i downloaded the most recent version of the vmxml scripts from our website to be sure there are no differences.

Please mail or post the following information:

- Server Operating System
- HTTP Server + php version
- which version of the scripts you downloaded
- your "vmconfig.php" config file without passwords!

If possible, zip all the scripts and mail them to us in either tar.gz or .zip format to the following ma1l address: tycho at sip-syndication.com

regards,

Arnd
Enter code here   
Please note, although no boardcode and smiley buttons are shown, they are still useable
 
Report to moderator   Logged Logged  
  Reply Quote
#7
admin ()
User Online Now Click here to see the profile of this user
No Audio => fixed!! 10 Years, 11 Months ago Karma: 0  
Hello,

please download and install the vmxml scripts again. There was a problem when php was configured with "register_globals=off". This is fixed now.

In case you modified "vmconfig.php" just save it somewhere, extract the new scripts and copy your old config file back. All which has changed is one line in "voicemail.php", so you can just extract this if you want.

In addition please check your webserver/php settings for for register_globals and safe_mode. register_globals may be switched to on but safe_mode MUST be switched to off for most installations. This are the recommended php flag settings for apache:
-----
php_admin_flag register_globals off
php_admin_flag safe_mode off
------

best regards,

Arnd<br><br>Post edited by: voiphead, at: 2006/09/02 09:34
Enter code here   
Please note, although no boardcode and smiley buttons are shown, they are still useable
 
Report to moderator   Logged Logged  
  Reply Quote
Go to top Post Reply
Powered by FireBoardget the latest posts directly to your desktop

Warning: fopen(/opt/cms/ss/components/com_sef/cache/shCacheContent.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /opt/cms/ss/components/com_sef/shCache.php on line 112